Kate Bosworthin luiseva bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Kate Bosworth on viettänyt vapaapäiväänsä Malibussa sijaitsevalla uimarannalla bikineihin sonnustautuneena. Tähti kiinnitti silminnäkijöiden ja paparazzien huomion lähinnä luisevalla olemuksellaan.

Bosworthin laihuudesta kohistiin jo viime vuonna, mutta keväällä hänen kerrottiin palanneen taas normaalimittoihin. Tuoreiden kuvien perusteella kilot ovat kuitenkin jälleen karisseet. Kuvaajat eivät kuitenkaan Bosworthia lomailua haitanneet, sillä neitokainen iloitteli rantatunnelmissa railakkaasti ystäviensä kanssa. Nykyisin Kate seurustelee brittimalli James Rousseaun kanssa.

25-vuotias tähti tähditti äskettäin Suomessakin nähtyä 21 -elokuvaa, ja tänä vuonna hänet nähdään vielä elokuvassa Laundry Warrior. Katso tuoreet kuvat tästä!

Uusimmat