Tori Spelling raivostui 90210:n nälkäpalkasta – lähti sarjasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen suosituimpiin nuorisosarjoihin lukeutuva Beverly Hills 90210 saa pian jatkoa spin off -sarjan merkeissä. Uuteen The CW -sarjaan on jo kiinnitetty monia alkuperäisen sarjan tähtiä, ja heidän joukossaan oli myös Tori Spelling.

Spelling joutui kuitenkin tukkanuottasille sarjan tuottajien kanssa, kun hänelle selvisi, että vastanäyttelijät Shannen Doherty ja Jennie Garth saavat sopimustensa mukaan 35 – 50.000 dollaria jokaiselta jaksolta. Tori Spelling oli puolestaan saamassa muotiliikkeen pitäjän, Donna Martinin, sivuroolistaan vain 10.000 – 20.000 dollaria jaksolta.

Tori Spelling vaati tuotantoyhtiöltä samaa palkkaa kuin muut alkuperäisen Beverly Hills 90210 -sarjan tähdet, mutta tuottajat eivät kuitenkaan suostuneet maksamaan hänelle aiemmin sovittua enemmän. Tästä syystä Tori Spelling on nyt jättäytynyt pois koko sarjasta viime metreillä, Hollywood Daily uutisoi. Sarja saa ensi-iltansa erikoispitkällä pilottijaksolla jo 2. syyskuuta.

Uusimmat