Britney on taas bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on nähty kesän aikana useaan otteeseen bikineissä. Aina hänen vartalonsa ei ole kuitenkaan ollut niin sanotusti bikinikunnossa, osin raskauden ja osin epäterveellisten elämäntapojen takia.

Päihderiippuvuudesta eroon päässyt ja tiettävästi järjissäänkin pysynyt Britney on työstänyt kesän ajan ahkerasti uutta levyään ja kunnostautunut myös fyysisissä tanssiharjoituksissa. Samalla hänen painonsa on pudonnut huomattavasti, ja nykyisin supertähti on jälleen palannut bikinikuntoon.

Kahden lapsen äiti tekee albumiaan yhteistyössä nimekkään tuottajakatraan kanssa, mutta välillä kalenteriin mahtuu myös vapaa-aikaa auringosta nauttimiseen yhdessä lasten kanssa. Tuoreet bikinikuvat Britneystä löytyvät esimerkiksi tästä!

Uusimmat