Hayden Panettieren isä pidätettiin vaimonsa pahoinpitelystä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Hayden Panettiere on joutunut perheväkivaltatapauksen keskipisteeseen sen jälkeen, kun hänen isänsä pidätettiin maanantaina epäiltynä vaimonsa pahoinpitelystä.

Haydenin isä Alan Panettiere pidätettiin Los Angelesissa varhain maanantaiaamuna, ABC News uutisoi. Poliisin tiedottaja Steve Whitmore kertoi, että Panettiere on edelleen pidätettynä vaimonsa lyömisestä epäiltynä. Hänelle on nyt määrätty 50.000 dollarin takuusumma, jota ei vielä ole kuitenkaan maksettu.

Hayden Panettiere nousi tähdeksi Heroes-televisiosarjasta, joka on saanut maailmalla suuren suosion. Sittemmin Hayden on ottanut askeleen myös valkokankaan suuntaan, ja hänen odotetaankin nousevan lähivuosina Hollywoodin a-sarjan elokuvatähdeksi.

Uusimmat