Hiphop-tähti Lil Waynen tytär ei ole kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen amerikkalaisissa viihdemedioissa levisi kulovalkean tavoin uutinen hiphop-tähti Lil Waynen tyttären kuolemasta liikenneonnettomuudessa. Muutaman tunnin kuluttua kuitenkin selvisi, että tieto on täysin perätön uutisankka.

8-vuotiaan Reginae Carterin väitettiin menehtyneen liikenneonnettomuudessa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Virheellinen tieto julkaistiin ensimmäisenä SOHH-hiphop-sivustolla, josta se levisi nopeasti myös valtavirran verkkojulkaisuihin. Tähden levy-yhtiö Universal Motown ilmoitti kuitenkin pian, että tieto ei pidä paikkaansa.

– Regina on tällä hetkellä sängyssään nukkumassa ja yrittää päästä yli tuskasta, jonka tämä on aiheuttanut hänelle ja hänen perheelleen, Lil Waynen MySpace-sivustolla ilmoitettiin.

Uusimmat