KISS-yhtyeen keulahahmo saa perheenlisäystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin heavy-yhtyeisiin lukeutuvan KISS-yhtyeen toinen keulahahmo Paul Stanley saa pian perheenlisäystä, sillä hänen Erin-vaimonsa kerrotaan olevan raskaana. Kyseessä on pariskunnan toinen yhteinen lapsi.

Vanhempien kerrotaan olevan innoissaan iloisesta perheuutisesta. Samalla lapsi rauhoittaa entisestään vauhdikkaana tunnetun isän elämää.

– Olen jo aiemmin vitsaillut kuinka Viper Room (klubi) vaihtui Diaper Roomiksi (vaippahuoneeksi). Näyttää, että kiertueeni täällä on saanut pidennystä, Stanley vitsaili.

Asiasta uutisoineen People-lehden mukaan lapsi näkee päivänvalon ensi talven aikana. Paul Stanley on nykyisin 56-vuotias ja lakimiehenä toimiva Erin-vaimo 36-vuotias. Pariskunta avioitui vuonna 2005 ja asuu nykyisin Beverly Hillsissä kaksivuotiaan Colin-poikansa kanssa. Stanleyllä on lisäksi aikaisemmasta suhteestaan 14-vuotias poika Evan.

Uusimmat