Näyttelijä pidätettiin ex-tyttöystävänsä murhayrityksestä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Shelley Malil on pidätetty epäiltynä entisen tyttöystävänsä puukottamisesta. 40 v. ja neitsyt -elokuvan näyttelijän epäillään hyökänneen naisen kimppuun tämän kodissa ja iskeneen häntä puukolla useita kertoja.

Tapaus sattui sunnuntaina 10. elokuuta San Diegon liepeillä. Viranomaisten mukaan Malilin uskotaan ajaneen ex-tyttöystäväänsä takaa talon sisällä ja pihamaalla sekä iskeneen tätä puukolla noin 20 kertaa eri puolille vartaloa. Kaiken lisäksi uhrin kaksi lasta olivat kotona puukotushetkellä.

Apuun tullut naapuri yritti ottaa hurjistuneen näyttelijän kiinni, mutta tämä pääsi pakenemaan paikalta. Poliisi pidätti Malilin lopulta laajojen etsintöjen jälkeen San Diegon rautatieasemalta. Asiasta uutisoineen Hollywood.comin mukaan uhrin henkilöllisyydestä ja terveydentilasta ei ole annettu tarkempia tietoja.

Intialaissyntyinen Shelley Malil on näytellyt elokuvien lisäksi myös muiden muassa Teho-osasto, NYPD Blue ja West Wing -televisiosarjoissa.

Uusimmat