Soul Calibur IV Suomen pelilistan kärkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen pelilistan on saanut jälleen uuden ykkösen, kun Soul Calibur IV nousi tänään julkaistun listan kärkeen jo ensimmäisellä viikollaan. Namco Bandain peliuutuutta voi takoa PlayStation3 ja Xbox360 -konsoleilla.

Soul Calibur IV:n pudotti pitkään listaykkösenä viihtyneen Grand Theft Auto IV:n , eli GTA IV:n, suoraan kolmannelle tilalle, kun kakkosena sijoituksensa säilytti Guitar Hero III: Legends Of Rock. Uutta nousua tekee puolestaan Nintendo Wii:n suosittu fitness-peli Wii Fit, joka nousee kolme pykälää listan neljänneksi.

Top10-joukon suurin putoaja on Electronic Artsin Battlefield: Bad Company, joka menettää viisi sijaa pudotessaan kolmannelta sijalta kahdeksanneksi. Listalla on myös toinen uutuus, kun elokuvateattereihin juuri saapuneen Kung Fu Panda -leffan Activision-Blizzardin tuottama peliversio nousee julkaisuviikollaan listan kymmenenneksi.

Suomen virallinen pelilista on Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Listaan kootaan Suomen myydyimmät PC- ja konsolipelit omina listoinaan sekä eri peliformaattien yhdistetty lista.

Uusimmat