Stanley Cup -voittaja Ville Nieminen osti tamperelaisen kiekkoravintolan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs jääkiekkotähti Ville Nieminen on laajentanut toimenkuvaansa ravintoloitsijaksi hankkimalla osuuden Tampereella sijaitsevasta maineikkaasta Jäähovi-ravintolasta.

Jo 40 vuoden ajan kiekkofaneja kestittänyt Jäähovi siirtyy Staran saamien tietojen mukaan perjantaina Niemisen ja hänen yhtiökumppaneidensa omistukseen. Stanley Cup -voittajan lisäksi mukana toiminnassa on myös muiden muassa kiekkotähti Juha Hautamaa ja tamperelaisen Soittoruokala Sahan takaa löytyvät Aaltosen veljekset.

Ville Nieminen tunnetaan Tapparan ja Juha Hautamaa Ilveksen miehenä, joten tamperelaisille tärkeä ”kauhun tasapaino” säilyy Jäähovissa vastaisuudessakin. Uuden omistajakatraan omistuksessa Jäähovin hulppeita avajaisia vietetään lähiaikoina.

Ville Nieminen voitti NHL:n Stanley Cupin Colorado Avalanchen joukkueessa vuonna 2001, jolloin Stanley Cup -pokaali käväisi hänen mukanaan myös Tampereella. Nieminen jätti Pohjois-Amerikan kiekkokaukalot viime vuonna siirtyessään Malmö Redhawksin riveihin. Viime keväänä hän ilmoitti siirtymisestään takaisin Tapparaan. Stanley Cupia on pelattu vuodesta 1893 saakka.

Uusimmat