Vanessalta vaaditaan miljoonakorvauksia oikeudessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpiin teinitähtiin lukeutuva Vanessa Hudgens on haastettu oikeuteen sopimusrikkomuksesta. High School Musical -elokuvien tähdeltä ja hänen Greg-isältään vaaditaan nyt peräti viiden miljoonan dollarin korvauksia.

Poptähtenäkin uraa parhaillaan tekevä Vanessa Hudgens on musiikkituottaja Johnny Vieiran mukaan rikkonut toistuvasti osapuolten välistä sopimusta ja jättänyt maksamatta tuottajalle kuuluvia osuuksia tuloistaan. Haasteen mukaan Vanessa teki sopimuksen vuonna 2005, eli ollessaan vielä alaikäinen, mistä syystä myös hänen isänsä on nyt vastaajana oikeudenkäynnissä, Daily Star uutisoi.

Maanantaina losangelesilaiseen tuomioistuimeen jätetyn haasteen mukaan Vanessa Hudgens ja hänen isänsä yrittivät päästä eroon sopimuksesta, maksamatta kuitenkaan Vieiralle tämän osuutta. Väitetyn sopimuksen mukaan Vanessan tuli maksaa tuottajalle osuus kaikista omista tuloistaan mukaanlukien myös oheistuotteiden myynti.

Sopimuksen jälkeen saatu menestysrooli High School Musical -elokuvassa muutti kuitenkin Hudgensin elämän – ja tulot – täysin. Nyt musiikkituottaja haluaa osansa myös näyttelijänä ansaituista tuloista. Samalla hän syyttää Vanessan isää myös kunnianloukkauksesta.

Uusimmat