Ville Valo: Teen iljettäviä rakkauslauluja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen menestyneimpien rockyhtyeiden kärkikaartiin lukeutuva HIM nähtiin äskettäin keikalla Ankkarockissa Vantaalla. Stara tapasi festivaalin backstagella yhtyeen keulahahmo Ville Valon, joka kertoi muiden muassa biisinkirjoittamisestaan.

– Mä teen äärimmäisen sentimentaalisia, sokerisia ja iljettäviä rakkauslauluja, mutta kun otetaan muun bändin panos mukaan, niin sieltä löytyy se HIM-balanssi. Kaikki vaan paukuttaa niin lujaa, että korviin sattuu ja sentimentaalisuus peittyy murhaavien bassojen alle, taiteilija Valo kertoi Staralle.

Lue Ville Valon koko haastattelu tästä!

Yhtyeen seuraava ja kaiken kaikkiaan seitsemäs studioalbumi tulee levykauppoihin aikaisintaan 14. elokuuta vuonna 2009 ja viimeistään 10. maaliskuuta vuonna 2010.

Uusimmat