Britney Spears lupasi uuden levyn vasta ensi vuodeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on viettänyt kuluneen kesän pitkälti levytysstudiossa, jossa hän on työstänyt seuraavaa albumiaan useiden nimekkäiden tuottajien kanssa. Aiemmin uskottiin, että levy julkaistaisiin jo joulumarkkinoille, mutta nyt Britney on itse kumonnut huhut.

Britney Spears kertoi OK!-lehdelle antamassaan harvinaisessa haastattelussa, että albumi päätyy kauppojen hyllyille arviolta vasta yhdeksän kuukauden kuluttua, eli ensi vuoden toukokuussa. Levyn yleistä linjaa Britney Spears kuvailee aikaisempaa urbaanimmaksi.

Keskiviikkona julkaistussa haastattelussa 26-vuotias Spears kertoo kirjoittaneensa itse kuudennelle levylleen enemmän materiaalia kuin aikaisemmille albumeilleen. Hän hioo edelleen omaa materiaalia edelleen päivittäin pianon avulla.

Britney on antanut viime aikoina vain muutamia haastatteluja, sillä hän toipuu edelleen parin vuoden sisällä tapahtuneista asioista. Tuona aikana hän on eronnut lastensa isästä Kevin Federlinestä, sekoillut päihteiden kanssa niin gaalailloissa kuin Hollywoodin yössä, ajellut hiuksensa, pahoinpidellyt paparazzeja ja karkaillut vieroitushoidoista sekä taistellut lastensa huoltajuudesta oikeudessa.

Uusimmat