Kohujulkisuuden välttely vei Paris Hiltonin oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton tunnetaan pääasiassa siitä, että hän komeilee otsikoissa milloin minkäkin tapauksen, paljastuksen tai kissanristiäisten tiimoilta. Viime aikoina Hilton on kuitenkin pysytellyt erossa tällaisista otsikoista, mikä on nyt viemässä hänet oikeuteen.

Worldwide Entertainment Group Inc. -yhtiö on nimittäin haastanut Paris Hilton Entertainment Inc. -yhtiön oikeuteen siitä, ettei hän ole ollut sovitulla tavalla julkisuudessa markkinoidakseen 2006 julkaistua komediaelokuvaa. Yhtiö vaatii Hiltonilta tiistaina miamilaiseen tuomioistuimeen jätetyssä haasteessa 75.000 dollarin korvauksia sopimusrikkomuksesta.

Yhtiö ja Paris Hilton tekivät vuonna 2004 sopimuksen, jonka mukaan Paris Hilton markkinoisi omana itsenään National Lampoon’s Pledge This! -komediaelokuvaa, jossa hän itse myös esiintyi ja toimi lisäksi myös tuottajana. Vastineeksi näyttelemisestään, tuottamisestaan ja elokuvan markkinoimisesta Hilton sai miljoona dollaria.

Uusimmat