Huh mikä kroppa, Jake Gyllenhaal – katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jake Gyllenhaal tähdittää parhaillaan Afrikassa kuvattavaa Prince Of Persia : The Sands Of Time -elokuvaa. Kuvauspaikalla otetusta ensimmäisistä kuvista selviää, että leffan pääosassa Prinssi Dastanin roolissa nähtävä Gyllenhaal on ruumiillisesti tiukemmassa kunnossa kuin koskaan.

Brokeback Mountain -menestyselokuvassa läpimurtonsa tehnyt Jake esitteli nimittäin lihaksikasta vartaloaan viettäessään kulissien takana aikaa nykyisen tyttöystävänsä, Oscar-voittaja Reese Witherspoonin kanssa. Gyllenhaal ja Witherspoon ovat viettäneet leffan kuvauksissa paljon aikaa yhdessä.

Katso kuva tästä tai tästä!

Mike Newellin ohjaama ja tietokonepeliin perustuva Prince Of Persia : The Sands Of Time -elokuva saa ensi-iltansa ennakkotietojen mukaan 28. toukokuuta 2010.

Uusimmat