Jessica Alba on koukussa olympialaisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba on saanut Pekingissä parhaillaan käynnissä olevien olympialaisten aikana varsinaisen olympiakärpäsen pureman, sillä hän viettää kaiken vapaa-aikansa seuraamalla Yhdysvaltojen ja Kiinan kamppailua mitaleista.

Tuore äiti ei myöskään peittele innostustaan, sillä hän kertoi uudesta innostuksestaan avoimesti MySpace-sivuillaan. Jessica paljastaa viettävänsä television ääressä jopa tuntikausia yhteen menoon seuraten olympialaisia yhdessä miehensä Cash Warrenin kanssa.

– Cash ja minä olemme kuin liimattuja television ääreen. Avajaisseremoniat olivat uskomattoman hienot. En vieläkään tiedä kuinka he saivat 2008 ihmistä liikkumaan täydellisesti ryhmässä, Jessica Alba kirjoittaa.

Jessica ei vielä ole kommentoinut tietoja, joiden mukaan suuri osa avajaisten ilotulituksesta olikin vain tietokoneella toteutettua grafiikkaa. Alba kirjoittaa olevansa erityisesti Yhdysvaltojen uimajoukkueen fani. Joukkueesta erityisesti Michael Phelps on hänen mieleensä.

– Miesten 400 metriä oli käsittämätön. Olimme jäljessä miltei puoli altaanmittaa, mutta ero kuroutui silmissä ja olimme maalissa ensimmäisinä. Minä ja Cash sekosimme voitosta, Jessica hehkuttaa.

Uusimmat