Tällainen on odotettu 24-sarjan elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla erittäin suositun 24-televisiosarjan ensimmäinen elokuvaversio on jo hyvää vauhtia työn alla, ja nyt tuotantoyhtiö on julkistanut hieman tietoja elokuvasta. Leffan nimeksi on tulossa 24: Exile, ja tarinallisesti se tule sijoittumaan tuotantokausien kuusi ja seitsemän välille.

Valkokangaselokuvan sijaan televisioelokuvana Fox-kanavalla Yhdysvalloissa marraskuussa nähtävässä leffassa Kiefer Sutherlandin esittämä Jack Bauer seikkailee Yhdysvaltojen ulkopuolella, Afrikassa, Fox News kertoi. Valkokankaalla tulevaisuudessa nähtävä elokuva on puolestaan vasta suunnitteluasteella.

Tarinallisesti elokuva alkaa neljä vuotta kuudennen tuotantokauden päättymisen jälkeen, kun Jack Bauer seisoi vuorella pelastettuaan jälleen maailman ja saatuaan samalla henkilökohtaisen elämänsä pahasti solmuun.

Elokuvassa Bauer seikkailee lähetyssaarnaajien kanssa, mutta samalla joutuu mukaan veriseen vallankumoukseen kuvitteellisessa Sangalan maassa, jota hallitseva diktaattori rekrytoi lapsisotilaita. Jack Bauer ryhtyy toimeen lapsisotilaiden pelastamiseksi.

Uusimmat