Ghostbusters-tähti teki näyttävän sisääntulon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Bill Murray on tehnyt näyttävän sisääntulon avatessaan 50. Chicagon Air And Water Show -tapahtuman. Hollywood-tähti saapui nimittäin paikalle tandem-laskuvarjolla yhdessä ilmavoimien Golden Knights -ryhmän kanssa.

Laskuvarjohyppy jännitti näyttelijää loppuun saakka ja Bill Murray uskalsikin hypätä C31 Fokker -lentokoneesta vasta vedettyään seitsemän kertaa syvään henkeä.

– Tämä vaikutti minusta hyvältä idealta, mutta epäroin viimeiseen asti, uskokaa minua. Olin todella hermostunut. Kaikissa laskuvarjovitseissä kerrotaan kuolemasta, Murray kertoi uutistoimisto AP:n mukaan,

Ghostbusters ja Lost In Translation -elokuvien tähti oli kuitenkin hyvissä käsissä, sillä hänet ohjeisti 3.500 hyppyä urallaan tehnyt Joe Jones, jonka mukaan Murray tiedusteli häneltä lentokoneessa hypystä mahdollisesti saatavista lentopisteistä.

Uusimmat