Oma levy-yhtiö haastoi 30 Seconds To Mars -yhtyeen oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin piipahtanut 30 Seconds To Mars -yhtye on haastettu oikeuteen bändin oman levy-yhtiön toimesta. Näyttelijä Jared Leto ja kumppanit eivät ole yhtiön mukaan saaneet valmiiksi uutta levyä sopimuksen mukaisesti.

Nyt levy-yhtiö Virgin Records vaatii bändiltä huimaa 30 miljoonan dollarin, eli 20 miljoonan euron, korvauksia sopimusrikkomuksesta. Perjantaina Los Angelesissa sijaitsevaan tuomioistuimeen jätetyn kanteen mukaan sopimuksessa yhtye sitoutui toimittamaan kolme albumia, The Sun uutisoi.

30 Seconds To Mars -yhtyeen tuorein albumi A Beautiful Lie on julkaistu jo vuonna 2005, ja sen oli määrä saada seuraa uudesta levystä viimeistään tämän vuoden heinäkuussa. Singlepuolella yhtyeen hitti From Yeasterday on menestynyt edelleen hienosti, vaikka uuden levyn puuttuminen onkin viemässä yhtyeen vaikeuksiin.

Uusimmat