(Pikku) Gee tekee tänään paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina hiphop-uraa Pikku G -nimellä tehnyt Henri Vähäkainu palaa tänään parrasvaloihin Tampereella järjestettävässä Blockfest-kaupunkifestivaalissa. Hän tuli tunnetuksi viisi vuotta sitten julkaistulla Räjähdysvaara-levyllään, jota myytiin huimat 120.000 kappaletta.

Nyt aikuistunut artisti tekee paluun estradeille taiteilijanimellä Gee. Hän nousee ilalla lavalle Tampereen Pakkahuoneella. Esimakua Geen uudesta tuotannosta saatiin jo kesällä, kun hiphopin koko kirjon kattavalta Syvällä Pelissä -kokoelmalla oli mahdollisuus kuunnella Geen riimittelemä kappale Mr. Coolness.

– Keikalla kuullaan mittava kavalkadi aivan uusia kappaleita. Tulossa on mieletön show, jota on viimeistelty tiiviisti, Gee kertoo.

Gee on tänään kovassa seurassa, sillä illan päätähti on kiitetty amerikkalaisduo Clipse, suomalaisesiintyjinä nähdään myös paluun tehnyt Fintelligens, myyntilistoja viime aikoina hallinnut Cheek sekä maineikas Kapasiteettiyksikkö jäähyväiskeikallaan.

Blockfest-kaupunkifestivaali järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa, päätapahtumapaikka on Tampereen Pakkahuone ja Klubi lähistön ravintoloineen. Estradit sijaitsevat sisätiloissa, joten säänvaihtelut eivät vaikuta festivaalin onnistumiseen.