Bono vuoti U2-yhtyeen uutta musiikkia vahingossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään U2-irlantilaisyhtyeen uutta materiaalia on levinnyt internetiin jo ennen sen virallista julkaisua. Yhtyeen edellisen albumin julkaisun aikaan tapahtui samoin, ja silloin yhtyeen epäiltiin itse vuotaneen levynsä verkkoon saadakseen levylleen enemmän palstatilaa.

Nyt kyseessä on mahdollisesti hieman samankaltainen tilanne, sillä yhtyeen keulahahmo Bonon epäillään vahingossa levittäneen bändinsä uutta tuotantoa. Hän soitti U2:n uusia kappaleita ystävilleen Etelä-Ranskassa sijaitsevalla huvilallaan, jossa joku paikalla olleista tallensi kappaleita videolle.

Kappaleet julkaistiin myöhemmin videoina YouTube-videosivustolla. Yhtyeen uuden levyn nimeksi on huhujen mukaan tulossa No Line On The Horizon.

Uusimmat