Täydelliset naiset -tähti: Madonnan stringit eivät mahtuneet!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Täydelliset naiset -televisiosarjan tähti Felicity Huffman on paljastanut kokeilleensa Madonnan stringejä. Näyttelijä oli vuonna 1988 mukana David Mametin Speed The Plow -esityksessä, kun hän huomasi Madonnan jättäneen alushousunsa pukuhuoneeseen.

– Ajattelin, että tässä ovat Madonnan alushousut, Felicity Huffman kertoo More-lehden syyskuun numerossa.

Tilaisuuden tullen Huffman ei voinut vastustaa kiusausta kokeilla supertähden stringejä itselleen.

– Tietenkään ne eivät mahtuneet minulle, Huffman valittelee haastattelussa.

Samassa haastattelussa Felicity Huffman kertoo laajasti henkilökohtaisesta elämästään ja siitä kuinka hän sai läpimurtoroolin Täydelliset naiset -sarjassa. Koekuvaus oli menestys, mutta tuottajilta saadun palautteen mukaan tähti oli hieman homssuinen ja hänen housunsa olivat likaiset. Huffman kertoo myös olevansa tyytyväinen, että menestys tuli vasta myöhemmällä iällä, koska nuorempana hän ei olisi osannut arvostaa sitä yhtä paljon.

Uusimmat