The Chemical Brothers : Brotherhood

Albumit · Stara.fi

Konemusiikin uusien trendien luojina ja genrensä edelläkävijöinä jo vuosia toiminut brittiduo The Chemical Brothers julkaisee nyt Brotherhood-nimisen kokoelman bändin suurimmista tanssihiteistä vuosien varrelta.

Kokoelmalla on mukana tietenkin bändin jättihitit Galvanize ja Hey Boy Hey Girl, mutta muilta osin koosteelle on päätynyt paljon raitoja, joita ei ole varsinkaan Suomen tanssilattioilla juuri kuultu, mutta jotka ovat kuitenkin saavuttaneet maailmalla mainetta ja kunniaa. Tällainen on esimerkiksi Block Rockin Beats, joka jäi aikanaan Suomessa pienen piirin klubihitiksi.

Kokoelma on hyvä läpileikkaus yhtyeen materiaalista erityisesti niille, joiden levyhyllyistä ei vielä löydy yhtyeen aikaisempaa tuotantoa. Erityisesti raikas tanssiralli Believe voi yllättää positiivisesti. Mukana on myös kevyempää trancenomaista chill out -fiilistelyä á la Orbital, kuten kappaleesta Star Guitar voidaan kuulla, sekä Front 242 -yhtyeen jalanjälkiä ammetava Leave Home.

Kokonaisuutena levy voi olla hieman toisenlainen kuin moni osaa odottaa, joten siitä kannattaa ottaa maistiaiset ennen ostopäätöstä.

Pisteet 4/5

Uusimmat