The Chemical Brothers : Midnight Madness

Singlet · Stara.fi

Konemusiikin uusien trendien luojina ja genrensä edelläkävijöinä jo vuosia toiminut brittiduo The Chemical Brothers julkaisee nyt Brotherhood-kokoelmaansa siivittämään uuden singlen nimeltä Midnight Madness. Kappale onnistuu jälleen kerran luomaan uusia uria jo täydellisen läpi kolutussa genressään.

Nopeudeltaan ja soundillisesti kappale noudattelee hyvin pitkälle vuoden 1992 technomusiikin läpimurron kynnyksellä julkaistuja ensimmäisiä technohittejä, vaikka nykyisin, reilut 15 vuotta myöhemmin, kyseinen soundimaailma luetaankin jo pääasiassa electroksi ja houseksi. Nykystandardien mukaan kappale on luokitellaan siis electrovaikutteiseksi houseksi.

Biisi toistaa takavuosien tuttuja soundeja, mutta kokonaisuutena se on raikas tuulahdus. Kappale on kuitenkin niin erikoinen kokonaisuus, että tanssilattiatoimivuus on varsin heikko ainakin alkuvaiheessa. Kappale voi kuitenkin tehdä ”galvanizet” ja nousta vahvan dj- ja radiosoiton myötä jopa tanssihitiksi kotimaisissakin klubeissa.

Pisteet 3/5

Uusimmat