Jay-Z:n ravintolabisnekset karahtivat kiville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Jay-Z laajensi viime vuoden loppupuolella bisneksiään ravintola-alalle avatessaan Las Vegasiin klubin nimeltä 40/40. Tuoreimpien tietojen mukaan ravintola ei ole saanut ilmaa siipiensä alle, eli se ei ole tuottanut lainkaan voittoa.

Tästä syystä Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, suunnittelee sulkevansa klubin tai myyvänsä sen eteenpäin. Klubi avattiin joulukuun alussa erittäin juhlavien julkkisbileiden saattelemana. Julkkisomistaja ja klubilla vierailevat julkkisvieraat eivät ole kuitenkaan onnistuneet saamaan ravintolaa kannattavaksi, MediaTakeOut.com uutisoi.

Nyt Jay-Z ja ravintolaan rahaa sijoittaneet tahot haluavat lunastaa osuutensa ravintolasta sen heikon menestyksen takia. Ravintola on ollut viime kuukausina otsikoissa myös negatiivisten asioiden kuten maksuvaikeuksien suhteen.

Uusimmat