Rihannan poikaystävä raivostui tietovuodosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun r&b-tähti Rihannan tuore poikaystävä Chris Brown on raivostunut, kun tieto pariskunnan suunnittelemasta yhteiskappaleesta vuoti internetiin. Kaiken lisäksi verkkoon on päätynyt myös kyseisen kappaleen demoversio, uutistoimisto AP kertoi.

Kyseessä on Electric Guitar -kappale, joka päätyi viime viikolla internetiin vielä tuntemattomien vaiheiden kautta. Verkkoon vuotaneessa demoversiossa naisvokaaleissa ei vielä edes kuulla Rihannaa, sillä hänen lauluosuuksiaan ei ehditty vielä edes äänittämään. Muutenkin kappale oli vielä täysin keskeneräinen.

Vuodosta huolimatta Chris Brown aikoo edelleen levyttää kappaleen yhdessä Rihannan kanssa. Biisi on tulossa mukaan Brownin seuraavalle albumille, joka on nimeltään Graffiti. Rihannan lisäksi levyllä vierailevat muiden muassa Ciara, Lil Wayne ja Akon.

Uusimmat