Britney Spearsin huoltajuuskiista tuli kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pop-tähti Britney Spearsin ja hänen ex-miehensä Kevin Federlinen huoltajuuskiista heidän kahdesta pienestä lapsestaan tuli kalliiksi. Pitkä ja katkera oikeustaistelu lasten huoltajuudesta tulee maksamaan Spearsille yli 700.000 dollaria, CNN -uutistoimisto kertoi nettisivuillaan.

Spears joutuu maksamaan kahdelle oikeustaistossa käyttämälleen asianajotoimistolle yhteensä 466.000 dollaria. Tämän lisäksi tähti on lupautunut maksamaan ex-miehensä Federlinen oikeuskulut eli noin 250.000 dollaria. Spearsin ja Federlinen oikeustaistelu lasten huoltajuudesta päättyi oikeuden päätökseen säilyttää lasten huoltajuus  Federlinella. Spears sai kuitenkin oikeuden tavata lapsiaan sekä oikeuden saada lapset silloin tällöin luokseen yökylään.

Oikeus määräsi lisäksi Spearsin maksamaan Federlinelle elatusmaksua 20.000 dollaria kuussa syyskuussa kolme vuotta täyttävän Sean Prestonin sekä kaksi vuotta täyttävän Jayden Jamesin huoltamiseen.

Uusimmat