Hollywood-tähti Dennis Hopper yritti polttaa koulunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista Hollywood-elokuvista ja televisiosarjoista tuttu näyttelijä Dennis Hopper on tunnustanut yrittäneensä nuorempana polttaa koulunsa. Syynä tapaukseen olivat jyrkät erimielisyydet nuorukaisen ja hänen opettajansa välillä.

Dennis Hopper myöntää olleensa teini-ikäisenä varsinainen kävelevä ongelma. Access Hollywoodin mukaan hän kuitenkin korosti, ettei halunnut aiheuttaa kenellekään vahinkoa teoillaan.

– Yritin polttaa kouluni maan tasalle, kun olin neljätoista- tai viisitoistavuotias. Jäin kiinni tupakoinnista, ja vastauksena siihen kaadoin sytyttimestäni bensaa käytävän lattialle ja sytytin sen tuleen. Tein sen vain näyttävyyden vuoksi. Se toimikin ja sain potkut koulusta, Hopper paljasti.

Vuodesta 1954 saakka elokuvia tehnyt 72-vuotias veteraaninäyttelijä Dennis Hopper on nähty kymmenissä elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Speed ja Easy Rider. Lisäksi hän on näytellyt myös suosituissa Pentagon ja 24-televisiosarjoissa. Lisäksi hän tekee ääniroolin kulttimaineeseen nousseessa Grand Theft Auto : Vice City -pelissä.

Uusimmat