New Kids On The Block -tähti sai kenkää vaimoltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin poikabändeihin lukeutuva New Kids On The Block yrittää parhaillaan tehdä paluuta musiikkimarkkinoille uudella levyllään. Ainakaan vielä paluu ei ole saanut tuulta alleen, mutta miesten yksityiselämässä tapahtuu sitäkin enemmän.

Yhtyeen jäsen Donnie Wahlberg on nimittäin eroamassa vaimostaan Hollywood-maailmassa harvinaisen pitkän yhdeksän vuoden avioliiton jälkeen. Avioerohakemus ei kuitenkaan ollut miehen käsialaa, vaan sen toimitti maanantaina Los Angelesin tuomioistuimelle hänen vaimonsa Kim Fey, TMZ uutisoi.

Erohakemuksessa vedotaan ylitsepääsemättömiin erimielisyyksiin, mikä on nykyisin lähes kaikkien Hollywood-erojen syynä. Erouutinen ei tule yllätyksenä Donnien faneille, sillä pariskunta on elänyt asumuserossa jo viime vuodesta saakka. Heillä on yhteistä kaksi lasta, joiden täyshuoltajuutta ja elatusapua Fey nyt hakee oikeudelta.

Uusimmat