Reality-tähti Audrina Patridge vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen reality-tähti Audrina Patridge on nykyisin rapakon takana ilmestyvien viihdelehtien vakiotäytettä. Euroopassa vielä suhteellisen tuntematon tähti nähdään toki Suomenkin televisiossa.

Muodokkaan povensa ansiosta hänen bikinikuvansa ovat haluttua materiaalia lehtien palstoilla, ja nyt hänet on vuorostaan kuvattu ilakoimassa täpätäydessä uima-altaassa ystävänsä kanssa. Bikineihin sonnustautuneet kaverukset eivät tyytyneet tavallisiin vesileikkeihin, vaan kuljettivat toisiaan olkapäillään keskellä ihmispaljoutta.  Katso kuvat tästä!

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Muita televisiorooleja hänellä ei vielä olekaan. Hän on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.

Uusimmat