Alphabeat : Boyfriend

Singlet · Stara.fi

Teinibändi-genren tuoreimpiin hittitulokkaisiin lukeutuva tanskalainen Alphabeat on noussut maailmalla soittolistoille kappalellaan Boyfriend, joka on genrelleen ominaista ysärisoundia.

Viiden miehen ja yhden naisen muodostaman yhtyeen single onkin raikas poppiralli, joka piristää kepeydellään tunnelmaa, mutta jonka anti ei välttämättä riitä aivan hitiksi saakka. Kappaleen tyylilaji ja soundimaailma on siis haettu 90-luvun alkupuolelta, mistä syystä kappaleesta tulee väkisinkin tunne, ettei se tarjoa oikein mitään uutta ja mielenkiintoista tähän päivään.

Biisi esitetään toki korvinkuultavasti hymyssä suin, mutta moinen yltiöpositiivisuus sopisi paremmin Disneyn musikaaliin kuin esimerkiksi radioaalloille. Mukana on toki jotain vokooderikikkailuja, mutta ne eivät riitä nostamaan kappaletta ”ihan jees” osastoa paremmaksi. Esimerkiksi viime kesänä Tanskassa jättihitiksi noussut Fascination toimii huomattavasti paremmin.

Pisteet 3/5

Uusimmat