Amy Winehouse jälleen vieroitukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Amy Winehouse ei näytä pääsevän eroon päihdeongelmistaan. Jo vuosien ajan huumeiden ja alkoholinkäyttönsä kanssa painiskellut tähti on päättänyt jälleen kerran kirjoittautua sisään vieroitusklinikalle päästäkseen vihdoin kuiville Yahoo! News uutisoi.

Winehousen vieroitusklinikka sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä tähden vankilassa istuvasta miehestä Blake Fielder-Civilista. Fielder-Civil suorittaa vankilassa 27 kuukauden rangaistustaan pahoinpideltyään pubin omistajaa ja tämän jälkeen yritettyään lahjoa tätä välttääkseen tuomion.

Winehousen Mitch-isän mielestä on hyvä, että Amy pääsee kuiville ja saa nähdä samalla aviomiestään. Elokuun alussa uutisoitiin Amyn äidin uskovan popparin jättäneen huumeet jo kokonaan. Winehousella diagnosoitiin kesäkuussa vakava

keuhkosairaus, jonka vuoksi Amyn uskottiin lopettaneen huumeiden käytön. Uusimpien tietojen mukaan Winehousen kamppailu päihteiden kanssa kuitenkin jatkuu yhä.

Uusimmat