Lily Allen yritti pahoinpidellä ohikulkijan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Lily Allen innostui tiistaina aamuyöllä kokeilemaan nyrkkeilytaitojaan kostean illan päätteeksi. Lontoolaisesta yökerhosta poistumassa ollut nainen menetti hermonsa, kun tuntematon kadulla kävellyt naishenkilö oli ärsyttänyt popparia huudoillaan, Daily Mail -julkaisu kertoo.

Paparazzien ympäröimä Allen kimpaantui hänelle osoitetuista huudoista niin, että ojensi oikean nyrkkinsä lähituntumassa olleen naisen suuntaan useampaan kertaan. Maistissa olleen tähden iskut eivät kuitenkaan osuneet kunnolla kohteeseensa, joten tuntemattomaksi jäänyt ohikulkija ei loukkaantunut.

Allen järjesti paikalla olleille paparazzeille vielä lisää kuvattavaa, sillä rintaliivit kotiin jättänyt nainen vilautti jälleen kerran vahingossa rintavarustustaan kameroille. Avonaiseen violettiin mekkoon pukeutunut poppari paljasti kuvaajille rintansa noustessaan riehunnan päätteeksi auton takapenkille.

Uusimmat