Britney Spearsin hurja laihdutus, katso upeat kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden lapsen äiti, poptähti Britney Spears, on kunnostautunut viime aikoina selvästi niin ammatillisesti kuin yksityiselämänsäkin puolella. Parhaillaan uutta levyä työstävä supertähti on nyt myös laihduttanut peräti kuusi kiloa kuukauden aikana.

Bikinikuntoon loppukesän kuluessa palannut Britney kertoi tuoreessa OK!-lehdessä laihdutuksestaan ja poseeraa lehden kansikuvassa tietenkin bikineissä esitellen ”uutta” vartaloaan. Poppari kertoo olevansa tällä hetkellä terveempi kuin koskaan aiemmin. Katso tuore kuva popparista tästä!

Laihdutuksensa salaisuudeksi Britney Spears kertoi sokerien välttämisen, mutta totesi samalla, ettei sokeria vältellessään syönyt lainkaan myöskään hedelmiä eikä juonut hedelmämehuja. Laulaja on elänyt viime aikoina pääasiassa kanan, kalkkunan, lohen, riisin, avokadojen ja munanvalkuaisen voimalla.

Uusimmat