Fintelligensin Iso-H: Vankilareissu vaikutti yllättävän vähän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia odotetun paluunsa musiikkirintamalle juuri tehnyt Suomen menestynein hiphop-yhtye Fintelligens julkaisee pian myös seuraavan albuminsa. Sitä ennen yhtyeen molemmat jäsenet Elastinen ja Iso-H ehtivät julkaista omaa soolomateriaaliaan.

Stara tapasi Fintelligens-duon juuri ennen yhtyeen kolmatta paluukeikkaa. Iso-H:n taannoisen soololevyn julkaisua viivästytti miehen totaalikieltäytymisestä saama pitkä vankilatuomio, mutta artistin itsensä mukaan kakku ei vaikuttanut kovinkaan paljon soololevyn sisältöön.

– Yllättävän vähän silleen, että mä ajattelin ennen sinne joutumista, että se tulisi vaikuttamaan enemmän, mutta sitten loppupeleissä mä ehkä mainitsen sen yhdessä biisissä ja tein aiheesta vain yhden kokonaisen biisin, Iso-H kertoi Staralle.

– Yllättävän vähän se vaikutti siihen. Mä olin niin monta vuotta miettinyt sitä soololevyä, että ei se hirveästi ehtinyt siihen vaikuttaa.

Katso haastattelun ensimmäinen osa videona tästä!

Uusimmat