Levy-yhtiö Warnerin toimitilat tulessa Lauttasaaressa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Lauttasaaressa osoitteessa Vattuniemenkatu 21 sijaitseva toimistorakennus on parhaillaan tulessa. Talon neljännessä kerroksessa sijaisevat levy-yhtiö Warner Musicin ja ohjelmatoimisto Popgramin toimitilat. Kahdeksan aikaan syttynyt suuri tulipalo on saatu viranomaisten mukaan jo hallintaan, Helsingin Sanomat uutisoi.

Levy-yhtiön tiloissa on lähinnä normaalia toimistotilaa, eikä esimerkiksi studiotiloja. Äänilevyjäkin tiloissa varastoidaan vain pieniä määriä. Rakennuksen edestä kulkeva Vattuniemenkatu on suljettu sammutustöiden takia. Paikalla on kymmenkunta sammutusyksikköä.

Warner Music on maan suurimpia levy-yhtiöitä, ja sen listoilla on lukuisia suosittuja artisteja ja yhtyeitä, kuten esimerkiksi Maija Vilkkumaa, Jenni Vartiainen, Juha Tapio, Yölintu, Annika Eklund, Teräsbetoni, Mamba, Katri Helena, Paula Koivuniemi ja Vesa-Matti Loiri. Ulkomaisista tähdistä Warnerin listoilla ovat muiden muassa Madonna, P. Diddy, Red Hot Chili Peppers, Basshunter, Enya, The Eagles, Paris Hilton, K-Maro, The Sounds ja Linkin Park.

Päivitys 22.8.2008: Tänään on selvinnyt, että Warner Musicin tiloissa ei palanut, vaan levy-yhtiön toimitilat kärsivät vain savuvahinkoja. Palon epäillään syttyneen rakennuksen toisesta kerroksesta.

Uusimmat