Paris Hilton etsii taas uutta bestistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineito Paris Hilton on kuvannut MTV-kanavalle realitysarjaa, jossa nainen etsii itselleen uutta parasta ystävää. Nyt neito aikoo tehdä sarjasta myös brittiläisen version, sillä seuraavaksi Hilton suuntaa Englantiin etsimään brittiläistä bestistä itselleen, Femalefirst-julkaisu uutisoi.

– Olen paljon briteissä, mutta en tietenkään voi tuoda kaikkia ystäviäni mukanani. Siispä olen päättänyt etsiä uuden bestiksen rapakon takaa, Hilton on kommentoinut tulevan sarjansa tekoon johtanutta ajatusta.

Brittiläisiltä bestis-ehdokkailta edellytetään 18 – 28 vuoden ikää, hyvää ulkonäköä sekä aitoutta. Hiltonin tuleva britti-bestis voi olla niin nainen kuin mieskin, mutta tämän täytyy pysyä perijättären vauhdissa.

Amerikkalainen versio Parisin uuden parhaan ystävän metsästyksestä nähdään Yhdysvalloissa MTV-kanavalla loppuvuodesta. Kyseiseen sarjaan haki peräti 85.000 innokasta bestis-ehdokasta.

Uusimmat