Apulanta levystään: Ilmailuhenkistä hävittäjäpunkkia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen menestysyhtye Apulanta työstää parhaillaan uransa kymmenettä albumia. Studiosessioiden jäljiltä kasassa on nyt seitsemän valmista kappaletta. Vielä nimeä vailla oleva levy on määrä julkaista marraskussa.

Uuden levyn linjausta yhtye ei juuri kommentoi, mutta yhtyeen verkkosivustolla Toni Wirtanen kertoo materiaalin olevan kuulijasta riippuen perus-Apulantaa tai jotain aivan uutta.

– Totuus lienee varmasti jotain siltä väliltä. Kiteyttäisin asian legendaarisen Sid Razorin sanoihin: ”No vittu, ainahan sille on tilausta – saatanavittu – kuhan on hyvää musiikkia. Ilmailuhenkistä hävittäjäpunkkia tulee ainakin, Wirtanen kirjoittaa.

Vuonna 1991 Heinolassa perustettu yhtye on julkaissut suosion siivittämällä urallaan yhteensä 9 albumia ja 5 kokoelmalevyä. Yhtyeen viimeisin pitkäsoitto vuonna 2007 alkukeväästä julkaistu Eikä vielä ole edes ilta myi platinaa lähes heti ilmestymisen jälkeen, ja tämän vuoden kesäkuussa julkaistu Kesä-EP on ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan 5.000 kappaleen rajan myyden jo yli 7.000 kappaletta.

Uusimmat