Conscious Youths : Play

Singlet · Stara.fi

Kotimaiset hiphop-tähdet ovat nyt lyöttäytyneet yhteen Conscious Youths -nimen alle ja työstäneet Play-nimisen yhteissinglen. Mukana ovat Redrama, Paleface, Mr. Singh ja ulkomaisena vahvistuksena Promoe. Kyseessä on siis jopa jonkinasteinen suomalaisen, mutta englanninkielisen, hiphopin dream team, mutta tulos ei ole kuitenkaan sen mukainen.

Tämänkaltaisessa yhteistyössä voidaan useimmiten odottaa, että kappale on enemmän kuin osiensa summa. Nyt yhteistyön tuloksena oleva biisi ei kuitenkaan ole kovinkaan kaksinen suoritus, vaan ennemminkin se vaikuttaa hieman väkisin väännetyltä yhteisprojektilta.

Kappaleen rap-osuuksien toimivimmasta annista vastaa Paleface, jonka flow on aina yhtä tyylikkäästi rullaava. Biisin soundipuoli on kutakuinkin kunnossa. Sitä onkin väännetty ja masteroitu aina Yhdysvalloissa saakka, mikä ei tietenkään ole sellaisenaan laadun tae. Nyt kappaleesta vain jää puuttumaan tarvittava koukku. Biisi on ihan leppoisa kesärallatus, mutta sen enempää se ei tarjoa.

Ryhmän esikoisalbumi See Why? julkaistaan syyskuussa.

Pisteet 3/5

Uusimmat