Jymy-yllätys: Supertähti Rihanna vararikossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä maailman menestyneimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna on tuoreiden väitteiden mukaan vararikossa. Useista jättihiteistään tunnetulla r&b-kaunottarella väitetään olevan tilillään tällä hetkellä vain 20.000 dollaria.

Entertainment Tonight -ohjelman mukaan supertähden varainhoitaja Patricia Williams on erotettu asian selvittyä, ja Rihanna epäilee tämän kavaltaneen rahojaan. Williams kuitenkin kiistää syytökset.

– Ei ole minun vikani, että hänellä on tilillään vain 20.000 dollaria. Näytin hänelle kaikki paperit ja yritin selittää tilannetta, mutta hän ei kuunnellut. Sen sijaan hän nimitteli minua ja poistui paikalta. Tunnen, että minun pitää nyt kertoa maailmalle hieman asian taustaa. En anna nimeni tahraantua, Williams kertoi.

Varainhoitajan mukaan syypäitä tilanteeseen ovat tähden levy-yhtiö ja manageri, jotka eivät anna suojatilleen tarpeeksi rahaa. Siitä syystä Rihanna joutuu maksamaan esimerkiksi musiikkivideoitaan omasta pussistaan.

Uusimmat