Katra tähtää kansainvälisille markkinoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen vuoden 2007 euroviisufinaalista tuttu Katra julkaisee maailmanlaajuisesti ensimmäisen englanninkielisen albuminsa. Beast Within ilmestyy elokuun lopulla Suomessa ja Euroopassa sekä syyskuussa Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Kotimaassa albumin julkaisee Edel Records Finland ja Suomen ulkopuolella metallimusiikkiin erikoistunut itävaltalainen levy-yhtiö Napalm Records. Katra on Napalm Recordsille siirryttyään herättänyt runsaasti kansainvälistä kiinnostusta. Hän on esiintynyt Saksan suurimpiin kuuluvan musiikkilehti Orkuksen kannessa ja bändiä on haastateltu myös Espanjan Metal Hammeriin. Radiohaastatteluja Katra on antanut muun muassa Ranskaan ja Italiaan sekä lehtihaastatteluja esimerkiksi Meksikoon, Brasiliaan ja Keski-Eurooppaan.

Katra on kiinnitetty myös esiintyjäksi Leipzigissa Saksassa järjestettäviin Wave Gotik Treffen -festareille toukokuussa 2009. Beast Within -albumi sisältää kaksi englanninkielistä uutta kappaletta ja coverbiisin Kuun poika. Lisäksi mukana on englanniksi sanoitettuja suomenkielisen debyyttilevyn kappaleita. Ennakkomateriaalia on kuultavissa Katran MySpace-sivuilla.

Uusimmat