Justin Timberlake kiistää Britney-dueton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears työstää parhaillaan seuraavaa albumiaan ja aiemmin tällä viikolla hänen huhuttiin tekevän levylleen yhteiskappaleen entisen poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa. Nyt Justin on kuitenkin kiistänyt huhut perättöminä.

Justin Timberlake kertoi tiedottajansa kautta, että ex-pariskunta ei ole tekemässä musiikkia yhdessä. Tiedottaja totesi julkaisemassaan lehdistötiedotteessa, että ”Justinin kalenteriin ei tällä hetkellä ole merkitty levytyssessiota Britneyn kanssa”.

Aikanaan maailman seuratuin pariskunta Justin ja Britney seurustelivat neljän vuoden ajan aina vuoteen 2002 saakka. Nykyisin Britney viihtyy mitä ilmeisimmin sinkkuna ja Justin seurustelee puolestaan näyttelijä Jessica Bielin kanssa.

Stara tapasi Justinin äskettäin Hollywoodissa. Haastattelu julkaistaan lähiaikoina!

Uusimmat