Olympialaisten parhaat takapuolet listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pekingissä parhaillaan käynnissä olevat kesäolympialaiset alkavat hiljalleen olla loppusuoralla, joten nyt on aika ynnätä kisojen tapahtumia ja tunnelmia. Viihdelehti TMZ on nyt kantanut kortensa kekoon.

Viihdejulkaisu on koonnut kisojen parhaita takapuolia kuvagalleriaksi, jonka mukaan ei tosin ainakaan virallisia olympiamitaleja kuitenkaan jaeta. Mukana on kuusitoista takamusta, joille kaikille löytyy myös omistaja.

Gallerian perusteella olympialaisten paras peppu on brasilialainen beach volleyn pelaajalla Sandra Piresillä. Toiselle sijalle on rankattu espanjalainen Andrea Fuentes ja kolmannelle sijalle brasilialainen nimetön lentopalloilija.

Mukana listalla on pari miestäkin, kuten amerikkalainen painija Andy Hrovat, tunisialainen uimari Oussama Mellouli ja nimetön serbialainen vesipoolon pelaaja. Suomalaisia urheilijoita ei listalle ole päässyt. Katso olympialaisten parhaat takamukset tästä!

Uusimmat