Egotrippi : Hyvästi naiset

Singlet · Stara.fi

Viisitoista vuotta sitten perustettu ja viisi vuotta kotimaisiin kärkinimiin lukeutunut Egotrippi julkaisee lokakuussa jo seitsemännen albuminsa. Nyt levyltä lohkaistaan esimakuna kappale Hyvästi naiset.

Kappale ei edusta yhtyeen vauhdikkainta ja tarttuvinta tuotantoa, sillä se on hempeä slovarifiilistely, joka sopii lähinnä yöllisten toimien rauhalliseksi taustamusiikiksi. Sinänsä ihan kaunis kappale ei onnistu kuitenkaan säväyttämään oikein mllään osa-alueella useista kuuntelukerroista huolimatta.

Kokonaisuutena Hyvästi naiset on siis hienoinen pettymys varsinkin yhtyeen energisemmän tuotannon ystäville. Bändillä on plakkarissa useita hittejä, mutta tämä single ei tuolle listalle tule nousemaan. Staran saamien ennakkotietojen mukaan uudelle levylle on kuitenkin tulossa myös hieman tiukempaa hittimateriaalia. Siispä sitä odotellessa.

Pisteet 3/5

Uusimmat