Krokotiilimiestä epäillään vakavasta veropetoksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suureen suosioon nousseiden Krokotiilimies-elokuvien päätähti Paul Hogan on joutunut viranomaisten tutkimusten kohteeksi, sillä häntä epäillään veropetoksesta. Australialaisen näyttelijän epäillään ilmoittaneet viranomaisille väärän asuinpaikan välttääkseen veroja.

Tällä viikolla julkaistujen tuomioistuimen asiakirjojen mukaan Paul Hogan ja hänen veroneuvojansa Tony Stewart ovat tutkimusten kohteena. Heidän epäillään tehneen vilppiä tähden asuinpaikkojen ilmoittamisessa useiden maiden viranomaisille, jotta Hoganin ei tarvinnut maksaa veroja Australiaan eikä Yhdysvaltoihin. Lisäksi hän sai perusteettomia verovähennyksiä ja matkakorvauksia, Access Hollywood kertoi.

Nykyisin Santa Barbarassa Kaliforniassa asuva näyttelijä on kiistänyt syytökset ja ilmoittanut maksaneensa veroja enemmän kuin hänen olisi edes tarvinnut. Tutkimukset kuitenkin jatkuvat edelleen.

Uusimmat