Metallican konserttilippuja superhalvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Metallica aikoo antaa faneilleen mahdollisuuden nähdä keikkansa pikkurahalla. Yhtye tekee nimittäin kaksi keikkaa, joille liput maksavat vain 10 euroa.

Ensimmäinen halpiskeikka järjestetään 12. syyskuuta Berliinissä ja toinen 15. syyskuuta Lontoossa. Konserttien lipputulot ohjataan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Erikoinen tempaus on samalla osa yhtyeen uuden Death Magnetic -albumin markkinointia. Levy julkaistaan 8. syyskuuta.

Yhtyeen julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan lipunhinnat on määritelty ”retroksi”, kun yhtyeen voi nähdä Berliinissä kymmenellä eurolla ja Lontoossa viidellä punnalla. Lippuja myydään vain faneille, jotka ovat rekisteröityneet yhtyeen fan clubin jäseniksi, ja heillekin myynnissä on kullekin vain kaksi lippua.

Uusimmat