Poptähti George Michael iskee hanskat tiskiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

WHAM!-yhtyeen riveissä 80-luvulla tunnetuksi tullut ja sittemmin myös erittäin menestyksekästä soolouraa vuosia tehnyt poptähti George Michael lopettaa keikkailun näinä päivinä. Kesäkuussa hän ilmoitti tekevänsä muutaman jäähyväiskeikkan, joista ensimmäinen nähtiin Lontoossa eilen.

Lontoon Earls Courtissa esiintynyt supertähti oli liikuttunut, mutta totesi yleisölle olevansa ”hiton iloinen päästyään kotiin”. Ensimmäisen jäähyväiskeikan teemana oli muiden muassa WHAM!-yhtyeen vuonna 1986 tekemä jäähyväiskonsertti. Esiintyminen oli 25 vuoden keikkailun kulminaatiopiste.

George Michael teki äskettäin kahden vuoden pituisen 25 Live Tour -kiertueen, jossa hän esiintyi yhteensä noin 1,3 miljoonalle ihmiselle. Eilisellä keikalla kuultiin muiden muassa hitit Fast Love, I’m Your Man ja Father Figure. George Michael esiintyy Lontoossa vielä tänään, kunnes tekee viimeisen konserttinsa lauantaina Kööpenhaminassa.

Uusimmat