Poptähti tajuttomaksi kesken keikan – kukaan ei välittänyt, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen K-Ci & JoJo -r&b-duon fanit kokivat viime viikonloppuna kauhun hetkiä veljesten muodostaman yhtyeen keikalla Australiassa, kun duon toinen osapuoli Joel ”Jo-Jo” Hailey pyörtyi kesken keikan esiintymislavalle.

Jostain syystä isoveli Cedric ”K-Ci” Hailey ja lavalla olleet teknikot eivät välittäneet lainkaan pyörtymisestä, vaikka teknikko kävi noukkimassa laulajalta kaatumisen yhteydessä pudonneen mikrofonin talteen. K-Ci jatkoi kappaleensa esittämistä kaikessa rauhassa yleisön päivitellessä tilannetta.

Vasta hetken kuluttua myös duon toinen osapuoli tajusi, ettei JoJon kaatuminen ollutkaan pelleilyä eikä kuulunut esitykseen. Hän makasi noin minuutin ajan tajuttomana lavalla yleisön huutaessa hädissään, kunnes laulaja alkoi tulla taas tajuihinsa.

Isoveli nosti JoJon pystyyn, mutta takahuoneen sijaan hän raahasi tajunnan rajamailla häilyneen veljensä lavan eteen. Lopulta teknikko ymmärsi tilanteen vakavuuden ja auttoi JoJon takahuoneeseen toipumaan. Katso video tapahtumista tästä!

Uusimmat