Big Brother -jännitys tiivistyy – asukkaat piilottelevat vielä hotellissa!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailun neljäs tuotantokausi alkaa tänään, kun uudet asukkaat saapuvat taloon. Nettikatsojat pääsevät tutustumaan BB-tunnelmiin kello 17.00 alkaen BB-blogissa ja myöhemmin illalla suorassa nettilähetyksessä. Televisiossa kausi alkaa huomenna keskiviikkona.

Asukkaat ovat nyt kokoontuneet helsinkiläiseen hotelliin, josta heidät kuljetetaan vuorotellen Espoossa sijaitsevaan BB-taloon. Asukkaat saavat tavata toisensa vasta sisällä talossa, jonne he pääsevät astelemaan kello 19.00 maissa.

Paristatuhannesta pyrkijästä mukana kilpailussa on 12 asukasta, joiden keski-ikä on tällä kertaa 24 vuotta. Kolmen kuukauden asumiseen tähtää enemmän sinkkuja kuin seurustelevia, joten talossa voidaan odottaa jälleen uusia ihmissuhteita tai ainakin pyrkimyksiä sellaisiin. Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan talossa olisi mukana ainakin yksi kokkolalainen ja yksi nivalalainen.

Tuttuun tapaan ohjelman televisiolähetyksiä juontavat Vappu Pimiä ja Janne Kataja. Big Brother Extra nähdään joka arkipäivä ja Big Brother -talkshow sunnuntaisin.

Uusimmat