Paris Hiltonin levylle musiikkia Good Charlottelta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton aikoo jatkaa laulajanuraansa yhdessä poikaystävänsä kanssa. Good Charlotte -yhtyeen Benji Maddenin kanssa seurusteleva neitokainen on paljastanut, että Benji on kirjoittamassa musiikkia hänen seuraavalle levylleen.

Tulossa on ainakin Benjin ja Parisin yhteiskappale, joka on määrä julkaista lokakuussa Paris Hiltonin televisiosarjan julkaisun aikoihin. Sarjassa Hilton hakee uutta parasta ystävää nyt vuorostaan Britanniasta.

– Benji auttoi minua kirjoittamaan uusia kappaleita levylleni ja ohjelmaani. Hän on todella uskomattoman lahjakas biisintekijä ja laulaja, Paris Hilton kehui miestään People-lehdelle.

Paris Hilton julkaisi Paris-nimisen esikoisalbuminsa vuonna 2006 oman levy-yhtiönsä Heiress Recordsin kautta.

Uusimmat