Singstar Suomirock myi platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi viikkoa sitten julkaistu ja suoraan Suomen virallisen pelilistan kärkeen kiilannut SingStar SuomiRock on myynyt nopeasti platinaa. Peliä on myyty lyhyessä ajassa jo yli 27.000 kappaletta. Platinapeli myönnetään 20.000 pelin myynnistä.

SingStar-pelit ovat olleet valtaisa myyntimenestys ympäri maailmaa. Laulupelit kiinnostavat todella laajaa käyttäjäryhmää. Suomessa SingStar-sarjaa on myyty yhteensä jo noin 180 000 kappaletta. Aiempaa suomalaisia kappaleita sisältävää SingStar Legendat -peliä on myyty jo huimat 80.000 kappaletta ja sitä myydään edelleen huimia määriä.

– SuomiRock myi kultaa jo heti julkaisupäivänään ja platinarajakin on ylitetty reilusti. Artistien ja kappaleiden valintaan on panostettu paljon sekä pyritty huomioimaan mahdollisimman laaja käyttäjäkunta. Siksi onkin hienoa huomata, että ihmiset ovat ottaneet SuomiRockin heti omakseen, PlayStationin markkinointipäällikkö Suman Rath riemuitsee.

Nintendon Mariot myivät kultaa

Myös Nintendon Mario myi jalometallia Super Mario 64 DS ja Super Mario Galaxy -peleillä Molemmatpelit ovat kestosuosikkeja myös Suomen virallisella pelilistalla. Nintendoa tuotepäällikkö Minna Kaivola iloitsee klassikkopeleiksi muodostuneiden pelien tasaisesta myyntisuorituksesta.

– Nämä pelit tulevat keikkumaan Joulupukin lahjalistan kärkipäässä myös tänä vuonna, vihjaa Minna Kaivola.

Uusimmat